Ons assortiment

Brood

Ons dagelijks broodIedere dag opnieuw bieden wij vers brood aan. Er is keuze uit wit, grof en volkoren, alsook uit een aantal andere soorten. Door het grote en dagelijks wisselende aanbod van broodsoorten vindt elke klant zijn gading. Wil je zeker zijn van een bepaald broodje, kan dit altijd besteld worden. Onze diverse broodsoorten bestaan uit onze huissoorten en uit merkbroden zoals Waldkorn, Probody, Toscane, Prokorn, 100%spelt en Vita+.

Elke nacht bereiden wij ons brood met respect voor deeg- en baktemperaturen, alsook rust-, rijs- en baktijden. Ons brood krijgt ook voldoende tijd om af te koelen zodat zelfs de eerste klant al een perfect gesneden brood kan krijgen.

Dat ons brood dagvers is, met liefde gemaakt wordt en minstens even belangrijk is als patisserie dat zie je, ruik je en proef je!

Verfijnde patisserie

Sommige klassiekers blijven onaangeroerd, andere krijgen een nieuw jasje of worden iets uitgebreid, maar aan elke basis van deze patisserie ligt het gebruik van zuivere grondstoffen. Een grondige product –en stielkennis is dan ook van belang. 

Ook onderscheidt het team van Brood en Banket De Coninck zich met anderen door eigen creaties te ontwikkelen. Verschillende combinaties van texturen en smaken worden eerst getest en geproefd alvorens ze in onze winkel worden aangeboden. 

Wij verwennen onze klanten graag met lekkers en nieuwigheden en daarom wisselen wij bijna dagelijks ons assortiment patisserie, rekening houdend met seizoensgebonden producten. 


Koeken en luxebrood

Tijdens weekdagen bieden wij een beperkt assortiment ontbijtkoeken aan. In het weekend is ons aanbod uitgebreider. Uiteraard maken we onze koeken zelf met echte hoeveboter. Hier proef je het verschil.

In het weekend is er tevens een ruim assortiment luxebrood zoals appelbrood en frangipannebrood. In de sinterklaas- en paasperiode zijn er bovendien nog klaaskoeken en paasbroden te verkrijgen.